Tanáraink

Hamburger Emese

 

Bár jelenleg még az ELTE angol szakos hallgatója vagyok, már hosszú évek óta tanítok angolt kicsiknek és nagyoknak.

2009 óta tartozom a Helen Doron magyarországi csapatához, ráadásul 2010 és 2015 között Ausztriában is kipróbálhattam magam HD-tanárként. Jelenleg Jump with Joey (6-7 éves korosztály), és More Jump with Joey (7-8 éves korosztály) kurzusokat tartok.

 

 

 

 

Ormai Eszter

 

Ormai Eszti vagyok, végzett angoltanárnő; több éve foglalkozom angol tanítással, és gyerekek fejlesztésével, gyermekúszással és mozgásterápiával, amit nagyon szeretek.

 A Helen Doron módszer ötvözi a mozgást a nyelvtanulással, ezért véleményem szerint nemcsak ez a legjátékosabb, de a leghatékonyabb módja is az angol tanulásnak kisgyermek korban. 

A nyelviskolában a 3-6 év közötti gyermekeket tanítom. 

 

 

 

Szika-Győri Fruzsina

 

Szika-Győri Fruzsi vagyok. 2012 óta vagyok HD tanár. A legfiatalabb gyerkőc, akit eddig tanítottam 8 hónapos volt.

Baba kortól egészen 11 éves korosztályig vannak tanítványaim. Nagyon szeretem őket tanítani, jó látni, hogy élvezettel vesznek részt az órákon! 🙂

 

 

 

 

 

Vigh Viktória

 

Vigh Viktória vagyok Budapest, Zuglóban élek férjemmel és a két kisfiammal. Felsőfokú nyelvvizsgámat 16 éves koromban szereztem és azóta tolmács/fordítóként dolgozom.

2016 januárjában ismertem meg a Helen Doron módszert, amikor az akkor 9 hónapos fiammal elkezdtünk járni Baby’s Best Start órákra. Az, hogy láttam ő mennyire szereti és pár hónap után mennyire ügyes lett meggyőzött, így a végzettség megszerzése után szeptembertől tanítani kezdtem. Hiszem, hogy a módszer hatásos, hiszen otthon is nap, mint nap tapasztalom az előnyeit.